Samsung UE32D4010

10 adet
UE32D4010NWXZT

$93.29

Samsung UE32D4010. Display diagonal: 81.28 cm (32"), HD type: HD-Ready, Display resolution: 1366 x 768 pixels. Digital signal format system: DVB-C, DVB-T. RMS rated power: 20W, Audio system: Dolby Digital Plus / Dolby Pulse. Consumer Electronics Control (CEC): Anynet+. Colour of product: White
+
Een tv met de allernieuwste led-technologie hoeft niet duur te zijn. De tv's van de Samsung LED 4010-serie bieden een zeer goede beeldkwaliteit, een designontwerp en volop degelijkheid tegen een betaalbare prijs. U zult opkijken van de ongelooflijke kwaliteit van deze tv's, die te danken is aan de combinatie van functies zoals50Hz CMR, de Samsung HyperReal Engine en de Wide Color Enhancer Plus. Daarnaast zijn er de hoogwaardige Samsung Anynet-technologie, ConnectShare™, HDMI-poorten en SRS TheaterSound. En deze led-tv is ook nog eens milieuvriendelijk.

Meer beelddetails, een betere kleurweergave en betere instelmogelijkheden
U kunt genieten van een ongekende beeldkwaliteit dankzij de supergeavanceerde beeldtechnologie van Samsung. De hoogwaardige Micro Dimming-technologie zorgt voor een uitstekende contrastverhouding, met zuiverder wit en dieper zwart. En doordat er geen halo-effect is, ziet u de kleinste beelddetails, die normaal niet te zien zijn. De HyperReal Engine en de led-achtergrondverlichting zorgen voor de meest levendige en kristalheldere Full HD-beelden. En de Wide Colour Enhancer Plus-technologie past complexe algoritmes toe om de kleuren levensechter te maken en tinten en schakeringen zichtbaar te maken die normaal niet merkbaar zijn.

De ultieme basis voor al uw entertainment
Dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kunt u genieten van al uw digitale content vanaf één plek. Met AllShare kunt u uw tv draadloos verbinden met al uw compatibele digitale apparatuur en heeft u toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. De AllShare-pc-software kan worden gedownload en u kunt er de content van uw pc mee doorzoeken, streamen en afspelen op uw tv. Via de High Definition Multimedia Interface-ingangen kunnen vier apparaten rechtstreeks worden aangesloten, zodat u nog meer kunt bekijken en delen. De Cinema Black-functie stelt automatisch het letterbox-effect in, zodat u het gevoel heeft in de bioscoop te zitten. En voor meer gebruiksgemak bundelt Anynet alle functies van al uw losse afstandsbedieningen in één stijlvolle afstandsbediening.
Game mode:
Y
Teletext function:
Y
Input frequency:
50/60 Hz
Power consumption (standby):
0.3W

Audio

Audio system:
Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
Built-in speaker(s):
Y
Number of loudspeakers:
2
RMS rated power:
20W

Management features

Electronic Programme Guide (EPG):
Y
Number of OSD languages:
29
On Screen Display (OSD):
Y
On/Off timer:
Y
Picture-in-Picture:
Y
Sleep timer:
Y

Networking

Wi-Fi:
Y

Other features

Common interface (CI):
Y
Common interface Plus (CI+):
Y
Component video (YPbPr/YCbCr) in:
1
Composite video in:
1
Consumer Electronics Control (CEC):
Anynet+
Digital audio optical out:
1
HDMI ports quantity:
4
Headphone outputs:
1
PC Audio in:
Y
PC in (D-Sub):
Y
RF ports quantity:
1
SCART ports quantity:
1
USB 2.0 ports quantity:
1

Packaging content

Handheld remote control:
Y

TV tuner

Auto channel search:
Y
Digital signal format system:
DVB-C, DVB-T

Video

Audio input for DVI:
Y

Weight & dimensions

Depth:
2.99 cm
Depth (with stand):
22.27 cm
Height:
46.31 cm
Height (with stand):
52.91 cm
Package dimensions (WxDxH):
984 x 120 x 560 mm
Package weight:
10.8 kg
Weight:
7 kg
Weight with stand:
9 kg
Width:
76.36 cm
Width (with stand):
76.36 cm

Good to know